Τηλεόραση Ραδιόφωνο
blue heart

Το Blue Heart, ένας νέος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που γεννήθηκε μόλις πριν δύο μήνες και ετοιμάζεται για την πρώτη του επίσημη παρουσία στις 19 Δεκεμβρίου. Ο Γενικός Διευθύντης του Blue Heart Φλωρέντζος Καραγιαννά μίλησε στο «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1 για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση και το όραμα του οργανισμού.

Στο κλειστό αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στις 19:30 η πρώτη εντυπωσιακή εκδήλωση του Blue Heart με δύο αγαπημένους: την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρός οι οποίοι θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους και θα φωτίσουν με μπλε χρώμα την ελπίδα. Μαζί τους θα υπάρχουν και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες αλλά και αθλητές, μικρά παιδιά και μεγάλοι για να στηρίξουν την πρώτη εκδήλωση του οργανισμού.

Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έρογυ του Blue Heart, που στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση ευάλωτων ομάδων.

Τι είναι το Blue Heart;

Το Blue Heart δημιουργήθηκε με στόχο να αγκαλιάσει τους συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη. Ένας δυναμικός και πολύπλευρος Οργανισμός που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και στη στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν καθημερινά δύσκολες καταστάσεις.

«Είναι κάτι διαφορετικό, είναι πιο κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας που βιώνουν την κοινωνική εξαθλίωση, αδικία και κακοποίηση», δήλωσε ο κ. Καραγιαννά.

Με στοχευμένες ενέργειες και οργανωμένες δράσεις ο οργανισμός θα βρίσκεται δίπλα από τα παιδιά που βιώνουν τον εφιάλτη του εκφοβισμού, όχι μόνο του διαδικτυακού αλλά και στα σχολεία και σε χώρους που βρίσκονται παιδιά και ενήλικες.

«Είμαστε παρόντες με ομάδες, επαγγελματίες και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό για να αξιολογήσει και να παρέμβει ουσιαστικά» ανέφερε ο κ. Καραγιαννά. Πρόσθεσε ότι ο δεύτερος πυλώνας δράσης του Blue Heart αφορά το εθελονιτκό τμήμα έκτακτων αναγκών το οποίο παρέχει βοήθεια στην κοινωνία αλλά και σε κρατικές υπηρεσίες. «Λαμβάνουμε μέρος εθελοντικά σε διασώσεις από πυρκαγιές και πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές» ανέφερε σημειώνοντας ότι πρώτο μέλημα είναι η σωστή πρόληψη και η αντιμετώπιση των περιπτώσεων εκτάκτων αναγκών.