Τηλεόραση Ραδιόφωνο
second story

Ένα ξεσηκωτικό μουσικό τριήμερο απόλαυσαν χιλιάδες παρευρισκόμενοι σε πάρτι που ετοίμασαν οι διοργανωτές του Second Story, στο Bansko της Βουλγαρίας.

Το μεγαλύτερο χιονοδρομικό των Βαλκανίων κατακλύστηκε με χιλιάδες άτομα τα οποία διασκέδασαν με τη ψυχή τους υπό τους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής την οποία επιμελήθηκαν διάσημοι djs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη ευκαιρία να διασκεδάσουν σε τρία διαφορετικά πάρτι, με την κορύφωση να φτάνει το Σάββατο, όπου διοργανώθηκε το μεγαλύτερο μεσημεριανό event στο οποίο η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις 5000 χιλιάδες.

secon story

Τα πάρτι του Second Story έγιναν πρώτο θέμα στο Tik Tok αφού για ακόμη μία χρονιά το χιονοδρομικό ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο διοργανωτής Κρις Θεοδώρου και η ομάδα του που αποτελείται από τους Samuel, Γιώργο Καλλένο, Γιώργο Μιχαϊλίδη, Γιώργο Τσεσμετζή, Χρύσα Τσιτσιρίγκου, Άρη Τίμη, Νίκο Δομπάζη και Αντώνη Σταμπουλή, διοργανώνουν κάθε χρόνο από το 2017 πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στο Bansko της Βουλγαρίας και η απήχηση του κοινού είναι τεράστια καθώς χιλιάδες φοιτητές και όχι μόνο, καταφθάνουν με πούλμαν από όλη την Ελλάδα και Κύπρο, για να ζήσουν μία αξέχαστη τριήμερη μουσική εμπειρία.