Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ε

Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιό του, ως αριστίνδην υποψηφίου τον τέως Χρηματοοικονομικό Επίτροπο κ. Παύλου Ιωάννου για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, ο κ. Ιωάννου προώθησε ορθολογικά, δίκαια και αντικειμενικά τα συμφέροντα των πολιτών και ευελπιστεί να συνεχίσει να εργάζεται άοκνα με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Ο Παύλος Ιωάννου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Παράταξής μας για Πατριωτικό και Κοινωνικοοικονομικό πολιτικό αγώνα θέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, αποδεχόμενος το ελεύθερο βήμα που του παρέχεται στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Κατά τη δεκαετή θητεία του απέδειξε την ικανότητα του να προωθεί κατά τρόπο ορθολογικό, δίκαιο και αντικειμενικό τα συμφέροντα των πολιτών και αντιμετώπισε τα προβλήματα τους με σειρά παρεμβάσεων στον τομέα της Οικονομίας και των σχετικών νόμων, που φέρουν τη σφραγίδα του.

Είμαστε βέβαιοι πως ο Παύλος Ιωάννου θα συνεχίσει να εργάζεται άοκνα με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση που επιδείκνυε κατά τη θητεία του ως Χρηματοοικονομικός Επιτρόπος, χαρακτηριστικά που κατέστησαν τον θεσμό ως έναν από τους πιο αξιόπιστους και αποτελεσματικούς στην Κυπριακή Δημοκρατία.