Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Αμέσως μετά το Συνέδριο στις 9 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών για τις Ευρωεκλογές, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρός του, Γιώργος Περδίκης, σε δηλώσεις του στην Τόχνη.

«Είχαμε μια διήμερη συνεδρία της Διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής στην Τόχνη για να συζητήσουμε ένα προσχέδιο τροποποίησης και αναβάθμισης των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών ενόψει και των Ευρωεκλογών και των τοπικών εκλογών» είπε, για να προσθέσει ότι «γίνεται ένα φρεσκάρισμα και ανανέωση των προγραμματικών μας θέσεων».

Σημείωσε πως «η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί με Παγκύπριο Συνέδριο στις 9 Μαρτίου. Αμέσως μετά το Παγκύπριο Συνέδριο θα ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών για τις Ευρωεκλογές, το οποίο ψηφοδέλτιο θα έχει και εκπλήξεις και βασικές τοποθετήσεις του Κινήματος σε σχέση με τις τοπικές εκλογές, δηλαδή ψηφοδέλτια σε δημοτικά συμβούλια και συγκεκριμένες επιλογές για δημάρχους, αντιδημάρχους και προέδρους επαρχιακών συμβουλίων».

Ερωτηθείς για την αναφορά του σε εκπλήξεις και αν εννοεί τη συμμετοχή γυναικών ή και υποψηφίων από την Τουρκοκυπριακή Κοινότητα ή και από τις ομάδες Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων ο κ. Περδίκης είπε πως «αυτές είναι αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί και θα υλοποιηθούν και προφανώς δεν θα είναι εκπλήξεις. Εκπλήξεις θα είναι τα πρόσωπα που θα υλοποιήσουν αυτό το πλάνο. Αν τα πω τώρα δεν θα είναι εκπλήξεις».