Τηλεόραση Ραδιόφωνο
LFA Movie Nights_880x660

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η Lidl Κύπρου αναμένεται να ενθουσιάσει τους τυχερούς λάτρεις του κινηματογράφου και του καλού φαγητού, με τα Movie Nights που έγιναν πια θεσμός. Ξεκινώντας από τις 12 και μέχρι τις 14 Ιουνίου, η Lidl Κύπρου συνεχίζει την παράδοσή της να γιορτάζει την καλοκαιρινή περίοδο, οργανώνοντας τρεις ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές. Οι φετινές προβολές θα περιλαμβάνουν ταινίες στις οποίες το φαγητό διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, δημιουργώντας, παράλληλα, ένα τέλειο συνονθύλευμα γαστρονομίας και κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, πριν από κάθε ταινία, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο δείπνο τριών πιάτων από τους έμπειρους Σεφ της Ακαδημίας Μαγειρικής της Lidl, εμπνευσμένο από τη γαστρονομική θεματολογία της ταινίας. Αυτά τα δείπνα έχουν σχεδιαστεί για να ολοκληρώσουν την κινηματογραφική εμπειρία, ενισχύοντας παράλληλα τις αισθητηριακές απολαύσεις της βραδιάς.

Οι μαγικές αυτές βραδιές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου με την ταινία The Lunch Box και θα συνεχίσουν με τις ταινίες The Hundred-Foot Journey και Ratatouille, στις 13 και 14 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Η συμμετοχή του κοινού στις βραδιές αυτές είναι δωρεάν για τους τυχερούς παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα επιλεγούν μετά από διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας της Lidl Food Academy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την εν λόγω ιστοσελίδα και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 4 Ιουνίου συμπληρώνοντας τη σχετική online φόρμα εδώ, προκειμένου να διεκδικήσουν δύο θέσεις για την βραδιά και ταινία της επιλογής τους.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της διαχρονικής δέσμευσης της Lidl Κύπρου να προσφέρει εμπειρίες προστιθέμενης αξίας στα μέλη της κοινότητας στην οποία δραστηριοποιείται.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και εκδηλώσεις μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα της Lidl Κύπρου και της Lidl Food Academy, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Ακαδημίας.