Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χαρτσιωτης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση γυναικοτονίας στην Πάφο και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα, επισήμανε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Ερωτηθείς για την πειθαρχική έρευνα που διατάχθηκε σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση γυναικοκτονίας στην Πάφο, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι δεν έχει διατάξει προσωπικά την πειθαρχική έρευνα.

Η πειθαρχική έρευνα, είπε ο Υπουργός, διατάχθηκε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, κατόπιν και δικής του εισήγησης, και βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά το σύνολο ενδεχόμενης τυχόν ολιγωρίας, η οποία έχει αναφερθεί από συγκεκριμένο μάρτυρα, ο οποίος τηλεφώνησε, όπως ισχυρίζεται, και δεν υπήρξε όλη εκείνη η ανταπόκριση, η οποία έπρεπε.

«Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν τα αποτελέσματα. Οι οδηγίες είναι όπως η έρευνα σίγουρα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν τους ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση από πλευράς της Αστυνομίας, ο κ. Χαρτσιώτης επανέλαβε ότι ακριβώς η ανησυχία αυτή είναι που έδωσε αφορμή κατόπιν δικής του εισήγησης ο Αρχηγός να διατάξει την έρευνα.