Τηλεόραση Ραδιόφωνο
kyu

Το Nemo που κέρδισε τη φετινή Eurovision και η Μαρίνα Σάττι ανέπτυξαν μια φιλία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ ο εκπρόσωπος της Ελβετίας δεν έκρυψε ότι από όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, προτιμούσε το «Ζάρι».

Ίσως η δημόσια στήριξή του στην ελληνική αποστολή, να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι η Ελλάδα πήρε το 12άρι της από την Ελβετία.

Το Nemo έγινε φαν της Μαρίνας Σάττι και εξακολουθεί να στηρίζει τη φίλη που απέκτησε στη Eurovision και μετά τον διαγωνισμό. Σε νέο story που ανέβασε μέσω Instagram, το Nemo κατέγραψε τον εαυτό του ενώ έκανε βόλτα στο Παρίσι και παράλληλα άκουγε ένα νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τον Λευτέρη Πανταζή.

Δείτε το βίντεο

Ο 23χρονος είχε εκφράσει από την αρχή τον θαυμασμό του για τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή. Λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού, το ήδη μεγάλο φαβορί ανέβασε ένα κλιπ, στο οποίο κρατά ένα μικρό σημαιάκι, που απεικονίζει στιγμιότυπο του βίντεο κλιπ του «Ζαριού» και συγκεκριμένα, το σημείο με τη Μαρίνα Σάττι στην Ακρόπολη. Στο TikTok του συμπεριέλαβε απόσπασμα από το «Ζάρι».

«12 πόντοι στη Μαρίνα, καλή επιτυχία» έγραψε στη λεζάντα ενώ πάνω στο βίντεο τόνισε «αγαπώ τη Σάττι».

@nemothingsss

12 points marina @SATTI good luck 💖

♬ πρωτότυπος ήχος - pepetrakos

 Πηγή: protothema.gr