Τηλεόραση Ραδιόφωνο
bmw

Στα φετινά 16α IN Business Awards, ο Όμιλος Πηλακούτα τίμησε την κυπριακή επιχειρηματικότητα με το βραβείο ΒΜW Excellence Award ‘Kύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό’.

H κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα, απένειμε το βραβείο στον καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη, που πέτυχε να σώσει χιλιάδες μωρά μέσω της διαγνωστικής μεθόδου που ανέπτυξε και συντελεί στον πρώιμο εντοπισμό των γενετικών μεταλλάξεων που σχετίζονται με το Σύνδρομο Down.

bmw

Η έννοια της καινοτομίας αναδείχθηκε στο πλαίσιο της βράβευσης, μέσα από την οπτική του Ομίλου Πηλακούτα και με πρωταγωνιστές τα συναρπαστικά μοντέλα της BMW i5, ALPINA XB7, το νέο iX2, MΙΝΙ Countryman και MΙΝΙ Countryman John Cooper Works, που φιλοξενήθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης.

bmw

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan, πιο δυναμική από ποτέ, με πληθώρα ψηφιακών καινοτομιών, προσφέρεται για πρώτη φορά αμιγώς ηλεκτρική. H BMW ALPINA XB7 με εντυπωσιακή δυναμική οδήγησης, εκρηκτικές επιδόσεις και πολυτελή άνεση, διαθέτει προοδευτική σχεδίαση και τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και επιλογές συνδεσιμότητας. Η πρώτη BMW iX2 συνδυάζει την αμιγώς ηλεκτρική οδηγική απόλαυση, με άφθονους χώρους, εντυπωσιακή, μοντέρνα σχεδίαση, σπορ και προοδευτική σε φιλοσοφία, με έντονη κουπέ σιλουέτα. Tο νέο MINI Countryman, το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας MINI, είναι ευέλικτο στην πόλη, άνετο στην ύπαιθρο και επίσης κατάλληλο για ταξίδια off-road και για πρώτη φορά διαθέσιμο με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

bmw

O Όμιλος Πηλακούτα βρίσκεται σταθερά δίπλα στον θεσμό των IN Business Awards, που προβάλλει την κυπριακή επιχειρηματικότητα και την συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας.