Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γτδ

Πάνω από 600 κροτίδες εντόπισαν σε σακούλα σκουπιδιών γερμανοί τουρίστες, μεταξύ των χωριών Δοράς – Ανώγυρας στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 15:15, το ζεύγος τουριστών  ενώ έκανε τη διαδρομή μεταξύ των χωριών Δοράς- Ανώγυρας, σε κάποιο σημείο του δρόμου σταμάτησαν για να ξεκουραστούν και ενώ βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου πρόσεξαν σε τσιμεντένιο γεφύρι μία μαύρη σακούλα.

Το γεγονός τους κίνησε την περιέργεια και έτσι άνοιξαν τη σακούλα και διαπίστωσαν ότι εντός της βρισκόταν μεγάλος αριθμός κροτίδων.

Ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία και μέλος της έσπευσε στο σημείο. Από εξετάσεις που έκανε διαπίστωσε ότι εντός της σακούλας υπήρχαν κροτίδες αλλοιωμένες, λόγω βροχής.

Η σακούλα παραλήφθηκε και στη συνέχεια έγιναν περαιτέρω εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν 643 κροτίδες, οι οποίες συσκευάστηκαν και σφραγίστηκαν.

Ακολούθως, οι τουρίστες ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλος της οποίας έσπευσε για εξετάσεις στο σημείο. Από τις εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι κροτίδες ήταν αλλοιωμένες λόγω βροχής. Η σακούλα παραλήφθηκε και αφού έγιναν περαιτέρω εξετάσεις, καταμετρήθηκαν 643 κροτίδες και στη συνέχεια σφραγίστηκαν.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.