Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Για τις στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού στο Πασαλιμάνι όταν κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στην οδό Νεωρίων μίλησε στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής.

Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτήριο».

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είπε ότι «είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες». «Κάτι πήγε στραβά και είχαμε την απώλεια ενός νέους ανθρώπου και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Ο ιδιοκτήτης αναζητείται. Είναι βέβαιο ότι κάτι πήγε στραβά αλλά αυτό θα δείξει η έρευνα» πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.


Πηγή: protothema.gr