Τηλεόραση Ραδιόφωνο
acropolis dry cleaners

Τα καθαριστήρια-σιδερωτήρια ΑCROPOLIS DRY CLEANERS, η μεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων στην Κύπρο, εγκαινίασαν και επίσημα στις 6 Απριλίου την μετεγκατάσταση τους στο νέο κατάστημα της εταιρείας στα Λιβάδια, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως 10.

Την κορδέλα στο 11ο συνολικά κατάστημα Παγκύπρια έκοψαν ο Δήμαρχος Λιβαδιών Μάριος Αρμένης και ο Βουλευτής Λάρνακας Πρόδρομος Αλαμπρίτης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι, συνεργάτες, πελάτες και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

acropolis dry cleaners

Η μασκότ της εταιρείας, ο «Καθαρούλης» που υποσχέθηκε πενταΚΑΘΑΡΕΣ δουλειές μοίρασε δώρα στους παρευρισκόμενους, ενώ ο κόσμος διασκέδασε με μουσική, φαγητό και ποτό.

Όσοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Acropolis Dry Cleaners. Σκοπός του νέου καταστήματος είναι όπως δώσει την ίδια ποιοτική εμπειρία εξυπηρέτησης στην περιοχή των Λιβαδιών, κάτι το οποίο τα Acropolis Dry Cleaners παρέχουν στους πελάτες τους από το 1975.

acropolis dry cleaners

Κάθε γωνιά του νέου καταστήματος έχει σχεδιαστεί με λεπτομέρεια. Η αρχιτεκτονική και ο ιδιαίτερος φωτισμός κεντρίζουν το ενδιαφέρον, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής. Σκοπός είναι όπως το συγκεκριμένο κατάστημα, αποτελέσει το πρότυπο και για τα υπόλοιπα, στην νέα εποχή που μπαίνει η εταιρεία.

acropolis dry cleaners