Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηρτ

Καλύτερα στην υγεία του είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης όπως ανακοινώθηκε από τους συνεργάτες του και τον γιατρό που τον παρακολουθεί.

Ο λαϊκός τραγουδιστής ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο όπου εμφανίζεται μετά από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, κάτι για το οποίο ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γιατρός του τραγουδιστή περιέγραψε την κατάσταση στην οποία ήταν ο Νίκος Βέρτης όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους και αποκάλυψε πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

«Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός του Νίκου Βέρτη Δημήτριος Δαυίδης.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Βέρτη

Το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε αρχικά γνωστό, ότι ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση, με μια ανάρτησή του. «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε 2-3 μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

Το ίδιο post αναδημοσιεύτηκε και μέσα από το προφίλ του Νίκου Βέρτη σε story του στο Instagram.

Πηγή: in.gr