Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μετά την είδηση ότι πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον, τα social media της Κλοέ Καρντάσιαν γέμισαν με μηνύματα συλλυπητήριων στην τηλεπερσόνα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη θεωρία συνωμοσίας που εδώ και χρόνια ακολουθεί την Καρντάσιαν και τον πρώην ποδοσφαιριστή, ότι τους συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί και μάλιστα αυτός της κόρης και του πατέρα.

Παρά το γεγονός ότι ο OJ είχε αρνηθεί ανοιχτά τους ισχυρισμούς πως είναι ο πατέρας της, η Κλοέ δέχτηκε κύμα συμπαράστασης στα social media της, από όσους έχουν ακόμη στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι η διάσημη τηλεστάρ, δεν είναι κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, αλλά του Σίμπσον.

Πώς ξεκίνησε η θεωρία συνωμοσίας

Οι φήμες για τις στενές τους σχέσεις, μετρούν δεκαετίες πριν, όταν ο Καρντάσιαν είχε υπερασπιστεί τον OJ κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης το 1995, για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και του εραστή της.

Τη δεκαετία εκείνη, τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ ήθελαν την Κρις Τζένερ, να έχει μία εξωσυζυγική σχέση με τον τότε ποδοσφαιριστή, από την οποία προέκυψε η Κλοέ Καρντάσιαν. Για να αποφύγουν όμως το σκάνδαλο, ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, που για μερικούς από τους συνωμοσιολόγους γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Τζένερ, ανέλαβε να αναγνωρίσει το παιδί.

Αφού κανένας από τους δύο δεν τοποθετούνταν για χρόνια, οι φήμες «φούντωναν» όλο και περισσότερο, προκαλώντας την αντίδραση του Σίμπσον, το 2019.

Με ένα βίντεο στο Twitter, ο OJ αρνήθηκε κάθε είδους ερωτικής ή απλά ρομαντικής σχέσης με την Τζένερ, Είχε πει πιο συγκεκριμένα: «Θέλω να τονίσω ότι ποτέ - με κανέναν τρόπο ή μορφή δεν είχα ποτέ οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την Κρις, ρομαντικά, σεξουαλικά, και ποτέ δεν πήρα καμία ένδειξη ότι είχε εκείνη οποιοδήποτε ενδιαφέρον για μένα. Έτσι, όλες αυτές οι ιστορίες είναι απλά ψεύτικες. Κακές, ξέρετε, κακόγουστες».

Πηγή: protothema.gr