Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Ο Νίνο μίλησε σε συνέντευξή του για τη σχέση του με τα ταξίδια, ενώ αντέδρασε όταν η Φαίη Σκορδά πήγε την κουβέντα στην προσωπική του ζωή και τη Ζόζεφιν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αποκάλυψε αρχικά, τον λόγο που δεν του αρέσει να κάνει μακρινά ταξίδια.

«Δεν έχεις πάει με κατάλληλο άνθρωπο στις διακοπές. Με τη Ζόζεφιν δεν θα πάτε διακοπές δηλαδή; Στο αεροδρόμιο δεν θα σας συναντήσουμε ποτέ;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

Αμέσως, ο τραγουδιστής διέκοψε την κουβέντα και δήλωσε πως δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

«Σταμάτα, δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την προσωπική του ζωή είπε: «Το κρατάω για μένα, ώστε να υπάρχει όση περισσότερη ησυχία μέσα σε αυτόν τον χώρο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν θέλω να τα συζητάω. Θα πω ότι είμαι καλά, περνάω πολύ δημιουργικές μέρες με ωραία παρέα. Είναι όλα πολύ ωραία, πολύ φωτεινά».

Όσο για το block που είχαν κάνει ο ένας στον άλλο στα social media, είπε: «Ήταν παρεξήγηση, τίποτα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ανέφερε: «Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλο, να περνάς ωραία, να είστε στην ίδια συχνότητα, να υπάρχει επικοινωνία, είτε είναι φιλική σχέση, είτε όχι. Δύο άνθρωποι μπορούν να είναι μαζί και χωρίς να παντρευτούν».