Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Ένα πιστό σκυλάκι ράτσας κανίς μινιατούρα βρέθηκε στοργικά αγκαλιασμένη δίπλα στο σώμα της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριάς της, η οποία ήταν νεκρή για περισσότερο από μία εβδομάδα στην Ουαλία.

Η Poppy και η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκαν από έναν γείτονα που πήγε να ελέγξει την 76χρονη στο σπίτι της στο West Cross, αφού δεν την είχε δει στις τακτικές της βόλτες για αρκετές ημέρες.

Μία γειτόνισσα  κρυφοκοίταξε από την πόρτα και είδε την ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα και δίπλα της το αξιολάτρευτο σκυλάκι της εμφανώς αδυνατισμένο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail.

Αργότερα ότι η 76χρονη ήταν νεκρή για τουλάχιστον μια εβδομάδα – κατά τη διάρκεια της οποίας το πιστό οκτάχρονο κατοικίδιο της δεν είχε φύγει από το πλευρό της.

Υιοθετήθηκε το 8χρονο σκυλάκι

Η Poppy το σκυλάκι βρέθηκε «σοβαρά υποσιτισμένη και αφυδατωμένη» και δεν μπορούσε να περπατήσει, αλλά τώρα έχει επανενταχθεί από την αδελφή της γειτόνισσας, που το βρήκε.

Η γυναίκα που την βρήκε δήλωσε: «Είναι σοβαρά υποσιτισμένη και αφυδατωμένη, και κυριολεκτικά πετσί και κόκκαλο. Μπορώ να βάλω τα δάχτυλά μου γύρω από τη μέση της, τόσο αδύνατη. Η αδελφή μου είναι διευθύντρια ενός οίκου ευγηρίας και η Poppy θα έχει πάντα κάποιον κοντά της. Η αδελφή μου θα την παίρνει μαζί της στη δουλειά, θα περιβάλλεται από ηλικιωμένους ανθρώπους και θα έχει πάντα μια αγκαλιά για να κουρνιάζει, και θα είναι απολύτως κακομαθημένη» είπε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Ουαλίας δήλωσε: «Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε μια αναφορά ξαφνικού θανάτου σε ένα ακίνητο στο Kenilworth Place, West Cross, Swansea γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου. Μια 76χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή. Οι συνθήκες δεν θεωρούνται ύποπτες».

Η γυναίκα που ανέλαβε το σκυλάκι έχει ξεκινήσει έρανο για να βοηθήσει στην πληρωμή των κτηνιατρικών λογαριασμών της Poppy – συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής για την αφαίρεση του δεξιού ματιού του σκύλου.

Ο έρανος έφτασε τον στόχο των 3.000 λιρών μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Πηγή: in.gr