Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ζεύγος φέρεται να δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στη Χλώρακα από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας σχετική καταγγελία έγινε γύρω στις 20:20 την Τετάρτη από ιδιοκτήτη κατοικίας ηλικίας 51 ετών.

Όπως ανέφερε, αυτός βρισκόταν με την σύζυγο του στην κατοικία τους και κάποια στιγμή αυτή μετέβη σε διπλανή κατοικία, όπου διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της για να την φροντίσει.

Μετά την αναχώρηση της συζύγου του άκουσε κτύπημα στην πόρτα και μόλις άνοιξε την είσοδο δέχθηκε επίθεση από άγνωστο πρόσωπο που τον κτύπησε στο κεφάλι. Ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα, και κρατούσε ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Η σύζυγος του 51χρονου που άκουσε φωνές κατευθύνθηκε προς την κατοικία της, και δεύτερος κουκουλοφόρος, ο οποίος ανέμενε στην είσοδο φέρεται να την κτύπησε και να την ακινητοποίησε αρπάζοντας της και το κινητό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο δράστες διέφυγαν χωρίς να κλέψουν κάτι από την κατοικία, όπως διαφάνηκε από τις προκαταρκτικές εξετάσεις. Τους δράστες φαίνεται να ανέμενε τρίτο πρόσωπο που οδηγούσε μικρό όχημα, με το οποίο διέφυγαν.

Ο 51χρονος παραπονούμενος ιδιοκτήτης της κατοικίας μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου που διενήργησαν εξετάσεις ενώ συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.