Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΗΠΑ αυτοκινητο

Μια μητέρα από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση, αφού οδηγούσε έχοντας βάλει τον γιο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό.

Το βίντεο του αυτοκινήτου με το ανοιχτό πορτμπαγκάζ έγινε viral στο διαδίκτυο και η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν, αλλά η γυναίκα ήδη βγει από τη φυλακή και περιμένει την ημερομηνία της δίκης της.

Η αστυνομία της κομητείας Gwinnett έμαθε για πρώτη φορά για το περιστατικό μέσω τρίτου προσώπου που είδε το βίντεο στο διαδίκτυο. Στο σύντομο βίντεο είναι εμφανές ότι ένα παιδί βρίσκεται στο ανοιχτό πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου μαζί με κάτι άλλο. Σύμφωνα με τις αρχές, χρειάστηκε να ψάξουν λίγο για να καταλάβουν ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος και να διαπιστώσουν αν επρόκειτο καν για πρόσφατο βίντεο.

Με τη βοήθεια ενός συστήματος καμερών που ονομάζεται Flock, η αστυνομία βρήκε το όχημα και πρόσθετες εικόνες που το έδειχναν να οδηγεί με το παιδί στο πορτμπαγκάζ. Χρησιμοποίησαν τα δεδομένα των πινακίδων κυκλοφορίας για να ταυτοποιήσουν την ιδιοκτήτρια και τη συνέλαβαν στις 27 Φεβρουαρίου. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το αντικείμενο στο πορτμπαγκάζ με το παιδί ήταν μια κούνια. Σύμφωνα με τις αναφορές, το 12χρονο παιδί βρισκόταν εκεί για να εξασφαλίσει ότι τα πράγματα από το πορτπαγκάζ δεν θα πέσουν στον δρόμο.
Gwinnett County mom arrested after viral video shows son in trunk

Η επιμέλεια του αγοριού έχει ανατεθεί σε μέλος της οικογένειας της μητέρας. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη η ποινή είναι από 12 μήνες μέχρι και 20 χρόνια και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα