Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εκπαιδευτικοι

Αναστολή της 24ωρης απεργίας της ερχόμενης Παρασκευής 1ης Μαρτίου αποφάσισαν ομόφωνα οι Επιτροπές των εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τα Υποστηρικτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας που είναι μέλη των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών, η απόφαση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων λήφθηκε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία της Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, με τις δύο Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και την πρόσκληση της για συνάντηση την Τρίτη 5 Μαρτίου, με τις δύο πιο πάνω Οργανώσεις και εκπροσώπους των Επιτροπών των εκπαιδευτικών μελών τους.

Οι συντεχνίες αναφέρουν ότι θα αξιολογηθεί η τοποθέτηση της Υπουργού στην πιο πάνω συνάντηση και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις για την πραγματοποίηση ή όχι απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων.

Οι δύο Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ενημερώνουν ότι τα μαθήματα όλων των προγραμμάτων την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθούν κανονικά.