Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Την πρόθεση της Kυβέρνησης όλοι οι αγώνες να γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αν συνεχιστεί η βία στα γήπεδα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, μετά τα τελευταία περιστατικά που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη βδομάδα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο των εγκαινίων έργων στην Ίνεια, ο Πρόεδρος είπε ότι ζήτησε από τον κ. Κούμα, να ενημερώσει τα ποδοσφαιρικά σωματεία ότι «δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση και πρόθεση της πολιτείας είναι, αν δεν τερματιστεί αυτή η κατάσταση πραγμάτων, όλοι οι αγώνες να γίνονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων», σημείωσε, προσθέτοντας ότι χρειάζεται και η συναπόφαση της ΚΟΠ.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της αύξησης εγκληματικότητας και τι αναμένεται να κάνει η Κυβέρνηση για το θέμα, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι έχουν γίνει αρκετές δηλώσεις για το συγκεκριμένο, πολύ σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία. «Αυτό που μετρά είναι η υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών και η ανακοίνωσή τους αφού υλοποιηθούν», σημείωσε.