Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 18 Ιανουαρίου, η ώρα 23:50, μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος για διερεύνηση τροχαίας οδικής σύγκρουσης.

Εντόπισαν τα εμπλεκόμενα οχήματα και ως οδηγός του ενός οχήματος παρουσιάστηκε 28χρονος που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με βάση τον οποίο το αλκοόλ στο αίμα του βρισκόταν στα 74 Mg, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 22 Μg.

Kατά τον τελικό έλεγχο που διενεργήθηκε, ο 28χρονος φέρεται να κτύπησε με τα χέρια στο στήθος μέλος της Τροχαίας Πάφου.

Ο 28χρονος συνελήφθη για επίθεση εναντίον αστυνομικού, μέθη και πρόκληση ανησυχίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, στις 18 Ιανουαρίου γύρω στις 22:50 περίπολο της ΑΔΕ Πάφου εντόπισε στην οδό Σπετσών πρόσωπο ηλικίας 45 ετών να τελεί σε κατάσταση μέθης και να προκαλεί ανησυχία στους περίοικους.

Ο 45χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.