Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών, σχετικά με υποθέσεις κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας, καθώς και κατοχής ναρκωτικών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο.

Τον 30χρονο ύποπτο, εναντίον του οποίου είχε πρόσφατα εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με υποθέσεις κλοπής κινητού τηλεφώνου και κλοπής χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό με τη χρήση κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας, εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου, να διακινείται με ποδήλατο σε περιοχή στην Κάτω Πάφο, γύρω στις 11.30 το μεσημέρι της Παρασκευής και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Η κλοπή του κινητού τηλεφώνου και της πιστωτικής κάρτας, που στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε σε πέντε καταστήματα και περίπτερα στην Πάφο, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στην Πάφο, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 30χρονου υπόπτου.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του υπόπτου, τα μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν σε έρευνα και εντόπισαν στην κατοχή του, αριθμό κοσμημάτων όπως δακτυλίδια, καδένες λαιμού, ένα βραχιόλι, ζεύγος σκουλαρίκια, και αριθμό ρολογιών, δύο κινητά τηλέφωνα, και άλλη περιουσία που διερευνάται εάν είναι κλοπιμαία. Εντόπισαν επίσης στην κατοχή του υπόπτου, διαρρηκτικά εργαλεία, αριθμό μαχαιριών, και μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι πρόκειται για μεθαμφεταμίνη.

Ο 30χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και για τα αυτόφωρα αδικήματα, της παράνομης κατοχής περιουσίας, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της μαχαιροφορίας, και της κατοχής ναρκωτικών. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Πάφου να διερευνά.