Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ανατροπη αυτοκινητου

Η συγκλονιστική στιγμή εκτυλίχθηκε στο Solihull, όπου μια Βρετανίδα και το βρέφος της γλίτωσαν από θαύμα από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός οδυνηρού περιστατικού με ένα van που έπεσε με ταχύτητα πάνω σε μια κολόνα φωτισμού και ανατράπηκε επάνω τους.

Τα πλάνα που καταγράφηκαν σε βίντεο στις 16 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτουν μια γυναίκα με ένα καροτσάκι στο πεζοδρόμιο να κατευθύνεται προς μια διάβαση πεζών. Ξαφνικά η γυναίκα κάνει ελιγμούς με το καροτσάκι, καθώς ένα van που κινείται με μεγάλη ταχύτητα γρήγορα εισέρχεται στην εικόνα.

Αντιδρώντας γρήγορα, η μητέρα προσπαθεί να σπρώξει το καροτσάκι μακριά από την πορεία του φορτηγού. Το van προσκρούει σε μια κολόνα φωτισμού, κάνει στροφή 90 μοιρών και ανατρέπεται στο πεζοδρόμιο όπου στέκεται η ίδια.

Τόσο η γυναίκα όσο και το παιδί της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ενώ η μητέρα γλίτωσε τον τραυματισμό, το παιδί της χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για τραύματα που ευτυχώς δεν απειλούν τη ζωή του.

Η οδηγός του van, μια γυναίκα γύρω στα 40, υπέστη εκδορές και νοσηλεύτηκε επίσης με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της. Η ίδια συνεργάστηκε με τις αρχές και βοηθάει στη συνεχιζόμενη έρευνα.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα. Το van φαίνεται να κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του και να βρίσκεται στη λάθος πλευρά του δρόμου.

Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, καθώς οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν την αιτία αυτού του σοκαριστικού περιστατικού.

Πηγή: newsauto.gr