Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καναρη

Αναφερόμενη στην επίσκεψή της, η κ. Κανάρη είπε πως «δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα ήρθαμε εδώ στο Μακάρειο Νοσοκομείο που είναι τα παιδάκια μας, στο νοσοκομείο αναφοράς των παιδιών για να δώσουμε νότα χαράς σε αυτά τα παιδιά και στους γονείς τους, να δώσουμε τις ευχές μας που δεν είναι άλλες από το να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους, να περάσουν αυτές τις δυσκολίες και να επιστρέψουν στην καθημερινότητα».

Σημείωσε ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς με το θάρρος που επιδεικνύουν αποτελούν «έμπνευση για εμάς για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε και να δίνουμε καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της υγείας».

Η Υπουργός ευχαρίστησε το προσωπικό των νοσηλευτηρίων για το έργο τους λέγοντας ότι οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό και ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) με τις δικές του προσπάθειες θέλουν όλοι να παρέχουν άριστες υπηρεσίες στα παιδιά, στήριξη προς τους γονείς.

«Με την αφορμή αυτή θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω και με τα παιδάκια και με τους γονείς, να πάρω και κάποια μηνύματα για τη διοίκηση και για την παροχή υπηρεσιών», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το εάν θα επισκεφθεί και άλλα νοσηλευτήρια ενόψει των εορτών, η κ. Κανάρη είπε ότι θα επισκεφθεί και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και με τον επόμενο χρόνο και άλλα δημόσια και και ιδιωτικά νοσηλευτήρια.  

Η Υπουργός με την ευκαιρία των εορτών ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά και ό,τι το καλύτερο με το νέο έτος.