Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Στην σύλληψη 22χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Παρασκευή, για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και διάφορα τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Παρασκευή στις 21:00 το βράδυ μέλη της τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο με οδηγό 22χρονου, αιτητή πολιτικού ασύλου.

Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης για την οποία ανέφερε ότι είναι για δική του χρήση. Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ακολούθως οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ στην Πάφο.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο νεαρός σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε είχε θετική ένδειξη. Έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου το οποίο σφραγίστηκε και θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους, για εργαστηριακή ανάλυση, συμπλήρωσε.

Το όχημα του μεταφέρθηκε και κρατήθηκε στην Τροχαία Πάφου ενώ διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από ασφάλεια. Ακολούθως ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια της ΑΔΕ Πάφου.