Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κυρίως αίθριο θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα με την θερμοκρασία να αναμένεται να ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό. Βροχές, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας δεν αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις.