Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά ύστερα από πέντε χρόνια. Αλλά μην βιάζεστε – ένας ειδικός λέει ότι οι αναφορές για μια βασιλική επανένωση είναι υπερβολικές.

«Δυστυχώς, η συμφιλίωση δεν είναι μια επιλογή για τους Γουίνδσορς και τον Χάρι σύντομα», δήλωσε η βασιλική βιογράφος Έμιλι Άντριους σε συνέντευξή της στο περιοδικό Woman Magazine.

Οι βασιλικοί παρατηρητές ήταν γεμάτοι ενθουσιασμό αφού μια πηγή είπε  στην Telegraph την περασμένη Κυριακή ότι ο Χάρι και η Μαρκλ θα ήταν «πολύ απίθανο» να αρνηθούν την ευκαιρία να περάσουν τις διακοπές με την βασιλική οικογένεια.

Αυτή η αναφορά ήρθε αφότου ο Χάρι είχε ένα «ευγενικό και ζεστό» τηλεφώνημα με τον μπαμπά του, Βασιλιά Κάρολο, στις 14 Νοεμβρίου για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του μονάρχη, υποδηλώνοντας ότι οι άσχημες σχέσεις του πρίγκιπα με την οικογένειά του είχαν ελπίδες να “αναζωπυρωθούν”.

Αλλά η βασιλική βιογράφος λέει ότι ο Χάρι είναι ακόμα αποξενωμένος από τον μεγάλο του αδερφό, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος δεν θα του επέτρεπε να είναι παρών στα Χριστούγεννα.

«Η οδυνηρή ρήξη μεταξύ [του Χάρι και του αποξενωμένου αδελφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ] έχει σκληρύνει», δήλωσε. «Η προδοσία είναι ακόμα πιο φρέσκια από ποτέ, πάρα πολύ για να θεραπευτεί ακόμη και τα Χριστούγεννα».

Προς το παρόν, φαίνεται ότι οι Σάσεξ θα μείνουν στις ΗΠΑ, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο.

Εν τω μεταξύ, μία από τις πηγές είπε πρόσφατα στην Daily Mail  ότι ο Χάρι και η Μαρκλ ανυπομονούσαν να μπουν ξανά στο παλάτι. «Φαίνεται σαν να διπλασιάζουν πραγματικά τη στρατηγική συμφιλίωσης τους», είπε η πηγή στο δημοσίευμα μετά το τηλεφώνημα του Χάρι με τον Κάρολο.

«Γεννιέται το ερώτημα, γιατί τώρα;» πρόσθεσε η πηγή. «Μπορεί να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η γκρίνια για το πόσο απαίσιο είναι να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν είναι τελικά μια τόσο υπέροχη στρατηγική;»

Επίσης πρόσθεσε ότι ήταν «περίεργο» για τους Σάσεξ να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν απλώς «να ξαναμπούν έτσι απλά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στη βασιλική οικογένεια».