Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν κερδίσει εκατομμύρια από όταν εγκατέλειψαν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, οι διαφορετικές απόψεις που έχουν πάνω στο θέμα των χρημάτων φαίνεται πως τους κρατά σε απόσταση, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον τους.

Όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους, ο Δούκας του Σάσσεξ θέλει να διαθέσει μεγάλο ποσό των χρημάτων του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε αντίθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ, που θέλει μόνο να προωθήσει το brand της.

«Επικρατεί η αίσθηση ότι ο Χάρι θέλει να επικεντρωθεί στη φιλανθρωπική εργασία και την οικογένειά του, ενώ η Μέγκαν είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη στο να προωθήσει το brand της», είπε μια πηγή στο Woman Magazine.

Εξήγησε επίσης, ότι ο Χάρι ενδιαφέρεται λιγότερο για τη μεγιστοποίηση των κερδών του και δεν θέλει πλέον, να εκμεταλλεύεται την ιστορία του με το Παλάτι προς όφελός του.

Από την άλλη μεριά, η Μέγκαν Μαρκλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αναπτύξει τη δική της επωνυμία, ώστε να της αποφέρει χρήματα μελλοντικά.

Ένας εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η πρώην ηθοποιός θα μπορούσε να κερδίσει 1 εκατ. δολάρια για μία μόνο χορηγία, αν κάνει την επιστροφή της στο Instagram.