Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή μιλώντας στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο «Sfera Radio».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απιστία και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει ο ίδιος άπιστος.

Οι απιστίες και τα συγνώμη

«Υπήρξα αμαρτωλός πάρα πολύ. Απατούσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη σχέση ή τον γάμο τους, και δεν βρίσκουν το κουράγιο να το πουν, ή περιμένουν να γίνει μόνο του, ή περιμένουν να το πει ο άλλος το «τέλος». Και πάνω σε αυτή τη χαζομάρα, κάνουν πράγματα που δεν είναι νορμάλ».

Είναι μαρτύριο

Στο τέλος, κατέληξε ο παρουσιαστής: «Αυτό είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Δεν είναι ζωή αυτό.  Είναι μαρτύριο. Μαρτύριο κυριολεκτικά. Αυτά τα λάθη του παρελθόντος, είπα στη ζωή μου ότι δεν θα τα επαναλάβω. Δεν είναι ωραίο να το ακούς αυτό από έναν άνθρωπο που έκανε λάθος και λέει «τέλος»; Γιατί δεν είναι ζωή αυτή».

Πηγή: in.gr