Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ες

Ασταθείς καιρικές συνθήκες με βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν το νησί ιδιαίτερα στα δυτικά από απόψε το βράδυ.

Πιο αναλυτικά αρχικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά ωστόσο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργά το απόγευμα, στο δυτικό μισό του νησιού ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και σταδιακά μέχρι το βράδυ, κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε κυρίως νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς, ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα, στα δυτικά και στα βόρεια θα καταστεί τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία υποχωρεί από αύριο.

Απόψε, στο δυτικό μισό του νησιού, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Προοδευτικά και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νοτιοδυτικές μέχρι βορειοδυτικές διευθύνσεις, στο εσωτερικό ασθενείς, 3 Μποφόρ και στα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Σε καταιγίδα ωστόσο, οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται. Η θάλασσα στα δυτικά, στα βόρεια και στα νότια, θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει πτώση, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και την Πέμπτη μη αξιόλογη μεταβολή.