Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ένας YouTuber είναι τυχερός που είναι ζωντανός μετά τη συντριβή με ένα μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο, όταν αυτό αναποδογύρισε και έπεσε στην έρημο με ταχύτητα 48 μίλια/ώρα.

Ο Anthony Vella, 33 ετών, δοκίμαζε ένα BGD Luna 3 στο Enchanted Rock State Park βορειοδυτικά του Austin, όταν ξαφνικά κατέρρευσε 85 έως 100 πόδια (25 έως 30 μέτρα) στον αέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail.

Μοιράστηκε με γενναιότητα ολόκληρο το βίντεο της συντριβής και μεγάλο μέρος της μισής ώρας που πέρασε ξαπλωμένος στο έδαφος με αγωνία μέχρι να φτάσουν οι διασώστες στο απομακρυσμένο σημείο.

Δείτε το βίντεο

Ο Vella έδειξε τη συντριβή από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες καθώς έπεσε στη Γη και αμέσως ούρλιαξε από τον πόνο από τα σοβαρά τραύματά του.

«Βοηθήστε με σας παρακαλώ, έπεσα με το αλεξίπτωτό μου», είπε σε έναν αποστολέα αφού ζήτησε απεγνωσμένα από τη Siri να καλέσει το 100.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Vella είπε ότι δεν κατηγορεί το αλεξίπτωτο, καθώς ήταν μια εξαιρετική μηχανή, και προειδοποίησε τους θεατές να ελέγχουν τριπλά το ανεμόπτερό τους πριν απογειωθούν.

Σοβαρά κατάγματα

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπαθε ένα σοβαρό κάταγμα στον αυχένα, την πλάτη και τη λεκάνη, καθώς και ένα σπασμένο δεξί χέρι.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι τραυματισμοί του χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση.

Η Vella υποσχέθηκε να καταγράψει την ανάρρωσή του και να επιστρέψει στους ουρανούς το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: in.gr