Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχές καταιγίδες

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού σήμερα, αφού αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ενώ σταδιακά αναμένονται, κυρίως στα ανατολικό μισό και στα ορεινά, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσει και χαλάζι. 

Σε ισχύ τίθεται στις 11:00 μέχρι και τις 18:00 Κίτρινη Προειδοποίηση που εξέδωσε χθες η Μετεωρολογική Υπηρεσία για έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές του εσωτερικού, των ορεινών και του ανατολικού του νησιού. 

Η θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό.

Αναλυτικά ο καιρός

Σήμερα, αρχικά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που σύντομα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά. Σταδιακά, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο ανατολικό μισό και στα ορεινά, και αργότερα κυρίως στα ορεινά, και νοτίως του Τροόδους. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα κυρίως στα ανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή την Πέμπτη και μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα την Παρασκευή, κυρίως στα ορεινά. 
Το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο βόρειο μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και σταδιακά μικρή πτώση μέχρι το Σάββατο και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.