Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εγρ

Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την τρίτη ηλικία με συντονιστικό φορέα το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας ετοιμάζεται να εκπονήσει η Κυβέρνηση, δήλωσε η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, η οποία πραγματοποίησε την Τετάρτη επίσκεψη στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας παρευρέθηκε σε μουσική εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Πάντα Δίπλα», με αφορμή  την Παγκύπρια Εβδομάδα Ηλικιωμένων 01-07 Οκτωβρίου 2023.

Σε δηλώσεις της, η Υφυπουργός ανέφερε ότι η ενεργός γήρανση, η διά βίου μάθηση και η κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων τρίτης ηλικίας, εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Υφυπουργείου για την υλοποίηση του οράματος και της αποστολής του.

Σε χαιρετισμό της, η προϊστάμενη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, Ρούλα Γεωργοπούλου, ευχαρίστησε την Υφυπουργό για τη δεύτερη επίσκεψη της στις εγκαταστάσεις φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου.

Στη συνέχεια υπογράμμισε τη σημασία της συνέχισης της χρηματοδότησης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου με ευρωπαϊκά κονδύλια και μέσω εθνικών πόρων, ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσει την πολύμορφη δράση του προς τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.