Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Lidl Wellness Camp.

Tι πιο όμορφο και δημιουργικό από το να περάσεις μια μέρα ή ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε ένα χώρο που σε χαλαρώνει, εμπνέει και σε μαθαίνει πως να συνδυάζεις φαγητό, καλή υγεία, άσκηση και βιωσιμότητα...

 Όλα αυτά περιγράφουν το 4ο Lidl Wellness Camp το οποίο πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο ξενοδοχείο Ρόδο στον Αγρό.

Η Lidl Κύπρου καλώντας ειδικούς από τον τομέα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας και βιωσιμότητας έθεσε στο προσκήνιο την συζήτηση γύρω από τη διατροφή και τη σχέση της με την υγεία, με σεβασμό για το περιβάλλον και την υπεύθυνη κατανάλωση.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Βασίλειος Λαγογιάννης:  «Στην προσπάθεια μας  να διευκολύνουμε τους πελάτες μας για να παίρνουν συνειδητές αποφάσεις για  αγορά βιώσιμων και υγιεινών προϊόντων, έχουμε πλέον υιοθετήσει μια διεθνή σειρά μέτρων ειδικά σχεδιασμένων για την υποστήριξη  της συνειδητής διατροφής».

Εκ μέρους του Υπουργού Γεωργίας και Περιβάλλοντος, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου, Σωκράτης Σωκράτους δήλωσε πως: «Αποτελεί τιμή για μένα να θέσω υπό την αιγίδα μου το 4ο Lidl Camp με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Φαγητών που  γιορτάζεται κάθε χρόνο 16 Οκτωβρίου. Η παγκόσμια ημέρα για το 2023 είναι αφιερωμένη στον πολυτιμότερο φυσικό μας πόρο, στο νερό, και έχει τον τίτλο: Το νερό είναι ζωή, το νερό είναι τροφή».

Μικροί και μεγάλοι εξερεύνησαν τη δύναμη της ψυχής με την Παραολυμπιονίκη Άρσης Βαρών, Μαρία Μάρκου Πικούα, έμαθαν βασικές, καθημερινές ασκήσεις γιόγκα για ευλυγισία από τη γυμνάστρια Κρίστη Λουκά, δοκίμασαν τις νόστιμες δημιουργίες του Σεφ Γιώργου Γεωργίου, έκαναν Capoeira με τον Mestre Casquinha και παρακολούθησαν πολλά άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια με καταρτισμένους ειδικούς.

Παράλληλα, οι μικροί συμμετέχοντες έπαιξαν, εξερεύνησαν και πάνω απ’ όλα, διασκέδασαν στη φύση, μέσω ειδικά σχεδιασμένων βιωματικών δραστηριοτήτων του «Σχολείου του Δάσους».