Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιτολ

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 20 τυχεροί μπορούν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα τους, στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου διοργανώνει το Lidl Wellness Camp, ένα μοναδικό διήμερο αφιερωμένο στην ισορροπημένη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Ο θεσμός του Lidl Wellness Camp δημιουργήθηκε το 2020 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κοινού γύρω από την υγεία, την καλή διατροφή, την ενσυνείδητη και υπεύθυνη κατανάλωση, καθώς και την προώθηση πρακτικών που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.

Το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει σε ενδιαφέροντα βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια, να απολαύσει δημιουργικές δραστηριότητες, και ταυτόχρονα, να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο και καταπράσινο περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πάνω από 100 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και να λύσουν τις απορίες τους γύρω από τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία και τη γενικότερη ευεξία.

Η Lidl Κύπρου σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες όπως διατροφολόγους, σεφ, αθλητές, ψυχολόγους και καθηγητές, επιθυμεί να χαρίσει σε όλους τους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς και τα εργαλεία για την υιοθέτηση πιο θετικών πρακτικών και συνηθειών για μία πιο ισορροπημένη καθημερινότητα.

Αν θέλεις να βιώσεις τη μοναδική εμπειρία του Lidl Wellness Camp μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δήλωσε συμμετοχή εδώ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δωρεάν διαμονή, διατροφή και συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες για μέχρι 4 άτομα, καθώς και μοναδικά δώρα.

 

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus