Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τζο Τζόνας Σόφι Τέρνερ

Ο Joe Jonas έχει προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τη Sophie Turner, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το περιοδικό «People». Ο 34χρονος Jonas και η 27χρονη Turner ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας δύο φορές - μία στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια ξανά στη Γαλλία - και έχουν δυο παιδιά. Το TMZ ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» και ο μουσικός συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2016. «Είχαμε πολλούς κοινούς φίλους και προσπαθούσαν να μας συστήσουν εδώ και πολύ καιρό», εξήγησε η Turner σε συνέντευξή της και πρόσθεσε: «Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον στο Instagram και μου έστειλε απευθείας μήνυμα μια ωραία μέρα, από το πουθενά».

Το 2017, ο Jonas έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό, η οποία είπε αμέσως «ναι», μία είδηση που έγινε γνωστή από τους ίδιους, αφού μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram. Το ζευγάρι δέχτηκε ένα κύμα υποστήριξης από τους διάσημους φίλους και την οικογένειά τους, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Jonas, Nick Jonas, ο οποίος έγραψε: «Ααα! Συγχαρητήρια στον αδελφό μου... και τη μέλλουσα κουνιάδα μου για τον αρραβώνα σας. Σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ».

Ο Jonas και η Turner στη συνέχεια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή έκπληξη στο Λας Βέγκας και αργότερα σε μια δεύτερη τελετή στη Γαλλία. Το 2020, το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί και στη συνέχεια καλωσόρισε το δεύτερο παιδί του, τον Ιούλιο του 2022. «Είμαι καταπληκτικό να είμαι μπαμπάς και να μαθαίνω κάθε μέρα περισσότερα για τον εαυτό μου και για το πώς είναι αυτό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. 

Πηγή: Skai.gr