Τηλεόραση Ραδιόφωνο
htr

Αίσιο τέλος στις έρευνες για εντοπισμό του κυνηγού που είχαν χαθεί τα ίχνη του από το πρωί της Κυριακής.

Ο κυνηγός εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη ενώ οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα ηλικίας 87 ετών, κάτοικο Λάρνακας ο οποίος γύρω στις επτά το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου είχε ξεκινήσει με το αυτοκίνητο του για να συναντήσει φίλους του.

Γύρω στις 07.30 οι φίλοι του επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τον 87χρονο ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες τους ανέφερε πως είχε πέσει σε χαράδρα και δεν γνώριζε που ακριβώς βρισκόταν.

Οι φίλοι του ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για εντοπισμό του και ενημέρωσαν την Αστυνομία μέλη της οποίας άρχισαν έρευνες.  

Σε δηλώσεις ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέφερε ότι «αμέσως ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο, το οποίο εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις με Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. Ακολούθησαν έρευνες στη περιοχή με τη συμμετοχή μελών της ΑΔΕ Λάρνακας, της ΕΜΑΚ, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Αμυνας και του Ταμείου Θήρας και γύρω στις 11.40 ο άνδρας εντοπίστηκε από μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου».

Βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από το σημείο των ερευνών: 

htr
thr