Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σακίρα Πικέ

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως έχει εμπνεύσει την πρώτη για νέα μουσική.

Από τη στιγμή που χώρισαν, η Κολομβιανή σταρ έχει κυκλοφορήσει τις επιτυχίες «Te Felicito», «Monotonia», «Bzrp Music Sessions», «Vol. 53», «Acrostico», «TQG» και «Copa Vacia».

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετά τα παραπάνω singles, η τραγουδίστρια όχι μόνο ετοιμάζεται για το 12ο άλμπουμ της, αλλά έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι - επίθεση στον πρώην της. 

Η έμπνευση πίσω από αυτό, όπως αναφέρει η Ισπανική Marca, είναι ο πόνος που της έχει προκαλέσει ο Ζεράρ Πικέ, αφού χώρισαν κι έγιναν γνωστές οι απιστίες του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όπως φαίνεται ωστόσο, προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι το άλμπουμ της. Σε αυτό θα υπάρξουν και αγγλικά τραγούδια, αφού η σταρ ταξίδεψε πρόσφατα στο Λονδίνο για να συνεργαστεί με τον συνθέτη, Ντέιβιντ Στιούαρτ.

Μάλιστα, είχε αναρτήσει και μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάτω από αυτή έγραψε: «Στο Λονδίνο δουλεύω με τον Ντέιβιντ Στιούαρτ για το ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο σινγκλ μου».

Πηγή: Protothema.gr