Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ένας 23χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα όταν το όχημα τύπου buggy, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, ανατράπηκε σε περιοχή στο Παραλίμνι.

Ο οδηγός του οχήματος, επίσης 23 ετών, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 7 το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου, δύο νεαροί ηλικίας 23 ετών επέβαιναν σε όχημα τύπου buggy, σε δρόμο που οδηγεί σε συγκρότημα κατοικιών στο Παραλίμνι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε κυκλικό κόμβο του δρόμου και ανατράπηκε».

Οι δύο νεαροί «μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα και διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση».

Σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι φέρει και ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου σε συνεργασία με την Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζουν τις εξετάσεις για διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν στο τροχαίο ατύχημα.