Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μικρός Νεκτάριος

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook το Ειδικό Σχολείο «Ευαγγελισμός», αποχαιρετά τον μικρό Νεκτάριο, που «έφυγε» σε ηλικία πέντε ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η κηδεία του μικρού Νεκτάριου, θα γίνει σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου στην εκκλησία Αγίου Θεράποντα, στον Λυθροδόντα. Στον μικρό Νεκτάριο αναφέρθηκε χθες και ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του «Ευαγγελισμού»:

«Νεκτάριέ μας, πεντάχρονο γλυκό μας αγόρι, έφυγες τόσο νωρίς, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους γονείς σου, αλλά και σε όλους εμάς στο αγαπημένο σου σχολείο. Λίγο σε γνωρίσαμε, πολύ όμως σε αγαπήσαμε... Θα μας λείψεις πολύ! Μαζί με τον Άγγελό μας, θα είστε από κει ψηλά οι φύλακες άγγελοί μας...

Με μεγάλη θλίψη, θα σε αποχαιρετήσουμε τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023, στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα, στον Λυθροδόντα, στις 6:00 μ.μ. Καλό σου ταξίδι στο φως...»

 

Του ενέκριναν ειδική καρέκλα την ημέρα που πέθανε…

Πρόκειται για το αγοράκι στο οποίο αναφέρθηκε χθες ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς στη δική του ανάρτηση, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η οικογένειά του αιτήθηκε στο κράτος την αγορά μιας ειδικής καρέκλας προκειμένου να μπορούν να μετακινούν το παιδί τους, όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Όπως είχε γράψει, το αίτημα υποβλήθηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο αλλά η έγκριση δόθηκε μόλις χθες, την ημέρα θανάτου του παιδιού.

«Η αιτηση υποβληθηκε τον Σεπτεμβρη περσι!! Η εγκριση για την αγορα εφτασε στα χερια των γονιων σημερα.!! Ναι σημερα που εχασαν το παιδι τους. Ποσο τραγικο... Συγχωρεστε μου τη φορτιση αλλα δεν παει αλλο» έγραψε μεταξύ άλλων ο Λουκάς Φουρλάς.