Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μια συγκλονιστική είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, παρουσιάζοντας την θλιβερή πραγματικότητα που επικρατεί εδώ και χρόνια, η οποία προκαλεί και θυμό αλλά και αγανάκτηση.

Ο κ. Φουρλάς , μέσω ανάρτησης γνωστοποίησε ότι σήμερα έφυγε από τη ζωή ακόμη ένας Μικρός Ήρωας του Παιδογκολογικού. «Το όνομά του δεν έχει καμιά σημασία. Είναι παιδάκι ολονών μας», γράφει.

Όπως γνωστοποίησε, οι γονείς του παιδιού είχαν αιτηθεί στο κράτος την αγορά μιας ειδικής καρέκλας προκειμένου να μπορούν να μετακινούν το παιδί τους, όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Η αίτηση υποβλήθηκε, όπως αναφέρει, πέρσι τον Σεπτέμβρη και η έγκριση για την αγορά της ειδικής καρέκλας, έφτασε στα χέρια των γονιών σήμερα. 

Ο Η αιτηση υποβληθηκε τον Σεπτεμβρη περσι!! Η εγκριση για την αγορα εφτασε στα χερια των γονιων σημερα.!! Ναι σημερα που εχασαν το παιδι τους. Ποσο τραγικο... Συγχωρεστε μου τη φορτιση αλλα δεν παει αλλο» αναφέρει. Και προσθέτει:

«Ο γονιός χρειάζεται εκείνη τη στιγμή τη βοήθεια. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Δεν έχει χρόνο να τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία για να αποδείξει τα αυτονόητα. Τον φτάνει ο πόνος του», ανέφερε.

Ο κ. Φρουρλάς μεταξύ άλλων κάνει έκκληση για εξεύρεση λύσεων που θα απαλύνουν και τον πόνο των παιδιών αλλά και αυτών που τους βοηθάνε και βρίσκονται στο πλευρό τους καθημερινά.

Λουκάς Φουρλάς

Φτάνει πια να έρχονται οι εγκρίσεις μετά που «φεύγουν» τα παιδιά !

 

 

Η ανάρτηση του Ευρωβουλευτή: