Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αποφαση δικαστηριου

Ο 82χρονος που κατηγορείται σε σχέση με υπόθεση απόπειρας φόνου 67χρονου, που διαπράχθηκε στις 11/06 αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος πυροβόλησε διαρρήκτη που αντιλήφθηκε στο περιβόλι του.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 82χρονος παραμείνει ελέυθερος με όρους: Να τοποθετησεί στο stop list, να υπογράφει δύο φορές τη μέρα σε Αστυνομικό Σταθμό, υπέγραψε εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή ύψους 150.000 ευρώ και να καταβάλει χρηματική επιταγή ύψους 40.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος καλείται στις 17/7 να πσρουσιαστεί στο Μόνιμο Κακουργηιδικείο Λεμεσού για να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες που βαραίνετε. Αδίκημα απόπειρας φόνου, μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο 82χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, εντόπισε άγνωστό του άνδρα, να κλέβει καλώδια. Ο 82χρονος, φέρεται να ανέφερε επίσης στις αρχές, ότι για εκφοβισμό του άγνωστου άνδρα, έριξε ένα πυροβολισμό στον αέρα, με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο, τραυματισμένος 67χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στην πλάτη.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 67χρονο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αρχικά και ακολούθως σε ιδιωτική κλινική, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη