Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξ

Στο «στήσιμο» της κηδείας του προκειμένου, όπως είπε, να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του επειδή δεν νοιάζονταν για τον ίδιο προχώρησε ο 45χρονος Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο με τα σχετικά βίντεο που ανήρτησε στο TikTok να έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Για να κάνει, δε, πιο πιστευτό τον «θάνατό» του ο 45χρονος έπεισε τη σύζυγο και τα παιδιά του να τον βοηθήσουν. Η μια από τις κόρες του, μάλιστα, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε».

Η «κηδεία» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιέβη με τους συγγενείς που συγκεντρώθηκαν να βλέπουν ξαφνικά τον 45χρονο να εμφανίζεται μπροστά τους αφού έφασε με ελικόπτερο.

Τα βίντεο προκάλεσαν αντιδράσεις με αρκετούς να κατηγορούν τον Μπέρτεν για «κακό αστείο» και τον ίδιο να υποστηρίζει οτι «έστησε» την κηδεία του γιατί «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι' αυτό ηθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».

Πηγή: protothema.gr