Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ητρ

Με δυο τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο λαιμό, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο νεαρός, 17 χρόνων, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνομήλικο του, σε ιντερνέτ καφέ στη Λεμεσό. Ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού με τους γονείς του και δικηγόρο, ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του. 

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα, η Αστυνομία ενημερώθηκε για επεισόδιο σε ιντερνέτ καφέ στην οδό Κρήτης και μέλη του ΤΑΕ, που μετέβησαν στο χώρο, εντόπισαν έναν 17χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και όπως διαπιστώθηκε, φέρει τρία τραύματα, δυο στην κοιλιά και ένα στο λαιμό. Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, συνέχισε,  διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα ο 17χρονος είχε διαπληκτιστεί με συνομήλικο του, κατά τη διάρκεια διαδικτυακού παιχνιδιού, «με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει το θύμα».  Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυριάκου είπε πως, σύμφωνα με μαρτυρία, οι δυο νεαροί είχαν κάποια προσωπική διαφορά από προηγουμένως.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, μαζί με τους γονείς και δικηγόρο. Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά, μεταξύ άλλων, πράξεις με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Φωτογραφίες από τη σκηνή:

ητρ
ητρ