Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών σε σχέση με τη δολοφονία του 31χρονου Άγγελου Περικλεούς, η σορός του οποίου ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Ο 24χρονος χάκερ ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος, εξακολουθεί να κρατά το στόμα του κλειστό.

 Οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες για εντοπισμό του 31χρονου με βάση τις πληροφορίες που έδωσε τόσο ο 71χρονος θείος του 24χρονου αλλά και που λήφθηκαν μετά από νέες καταθέσεις.

Επίκεντρο των ερευνών είναι περιοχές μεταξύ των επαρχιών Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας. Πρόκειται για περιοχή στην Ακτή του Κυβερνήτη όπου ο ύποπτος διαθέτει κατοικία την οποία ενοικιάζει σε άλλο πρόσωπο. Η περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου όπου εντοπίστηκε τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση του Περικλεούς, όχημα το οποίο ήταν εγκαταλειμμένο με σκασμένα ελαστικά και χώματα. Το όχημα αυτό το είχε δανειστεί στις 17 Απριλίου ο 24χρονος από πρόσωπο στη Λευκωσία και με αυτό μετέβη στην κατοικία του 36χρονου.

Στο μικροσκόπιο τέθηκε και η περιοχή Ζυγίου και Τόχνης καθώς εκεί λάμβανε για τελευταία φορά σήμα το κινητό του 31χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται παράλληλα και στην περιοχή Παλιομετόχου και Κοκκινοτριμιθιάς, όπου είχε βρεθεί καμένο το όχημα του θύματος.

Την Τρίτη το βράδυ στα χέρια των ανακριτών βρέθηκε τάμπλετ  το οποίο είχε στην κατοχή του ο 24χρονος, το οποίο παραδόθηκε στο γραφείο ηλεκτρονικού εγκλήματος για επιστημονικές εξετάσεις. Δεν αποκλείεται σε αυτό να εντοπιστεί και η διαδρομή που ίσως ακολούθησε ο 24χρονος πριν και μετά την δολοφονία του Περικλέους.