Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Το παζλ της υπόθεσης με την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους έχει σχεδόν συμπληρωθεί.

Αυτό που φαίνεται να υπολείπετε είναι εντοπιστεί το σημείο που σύμφωνα με τις καταθέσεις, έχει δολοφονηθεί ο 31χρονος και ακολούθως να έχει θαφτεί.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου είπε ότι, «με βάση τις μαρτυρίες που έχουμε ενώπιον μας ψάχνουμε για τη σορό του».

Ερωτηθείς εάν ο 25χρονος βασικός ύποπτος συνεργάζεται ανέφερε πως, δεν απαντά και συμπλήρωσε ότι, προσπαθούν με διάφορες πληροφορίες και μαρτυρίες να προσδιορίσουν κάποιες περιοχές.

Σημειώνεται ότι, αρκετά τεκμήρια της υπόθεσης είναι στα χέρια της Αστυνομίας, όπως κολλητικές ταινίες, ένα μαχαίρι, μια μισοκαμένη μπλούζα και ένα μισοκαμένο φούτερ, που εντοπίστηκαν στο κατεστραμμένο όχημα του Περικλέους. Με τον εξεταστή της υπόθεσης να αναφέρει στο Δικαστήριο ότι μπλούζα με το ίδιο χρώμα και λογότυπο, φέρεται να φορούσε ο 25χρονος όταν μετέβη σε κατάστημα για να αγοράσει διάφορα εργαλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει και μια σύσκεψη σήμερα το πρωί από την ανακριτική ομάδα της Λευκωσίας και της Λεμεσού. Έγινε μία αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν ενώπιον τους και μετά από την κατάθεση του 71χρονου ο οποίος ουσιαστικά «κλείδωσε» και την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είπε το πρωί της 21ης Απριλίου, ενώ κοιμόταν στην οικία του τον επισκέφθηκε ο ύποπτος και αφού τον ξύπνησε, υπό την απειλή πιστολιού τον υποχρέωσε να μεταβούν μαζί στο πεδίο βολής Παλιομετόχου και να κάψουν το αυτοκίνητο του θύματος. 

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο ύποπτος του ανέφερε ότι σκότωσε τον Περικλέους με πυροβολισμούς και στη συνέχεια τον έθαψε. Κατέθεσε επίσης λεπτομέρειες γεγονότων που προηγήθηκαν του εμπρησμού του αυτοκινήτου, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τον τρόπο που ο ύποπτος κατέστρεψε τεκμήρια σε σχέση με τον φόνο Περικλέους και τον εμπρησμό του οχήματος του.