Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα ψήσουμε σούβλα αύριο Κυριακή του Πάσχα.  Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει αίθριο σκηνικό για αύριο με την θερμοκρασία να ανέρχεται στους 28 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό. Πάντως, το αίθριο σκηνικό αναμένεται να μας συντροφεύσει και την Δευτέρα του Πάσχα.

Πιο αναλυτικά, απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ημέρα της Αναστάσεως, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Δευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά ψηλές νεφώσεις. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Από τη νύχτα της Δευτέρας και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη .

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τρίτη και πτώση την Τετάρτη, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.