Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ραλλυ

Μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας, επιστρέφει ανανεωμένο το ράλλυ κυνήγι θησαυρού που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του GS School of Careers. Careers 

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με αυτοκίνητα στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να καλύψουν μια άγνωστη διαδρομή εντός Λευκωσίας και να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων, γρίφων και όχι μόνο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του GS School of Careers δεν πρόκειται για αγώνα ταχύτητας αλλά για μια δοκιμασία παρατηρητικότητας, γνώσης και τύχης.

Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει από τον χώρο στάθμευσης του σχολείου την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10:30 και ο τερματισμός αναμένεται γύρω στις 12:30μ στο El Greco Restaurant στην Αγλαντζιά στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να διαθέτει άδεια οδήγησης και ασφάλεια και το αυτοκίνητο να έχει άδεια κυκλοφορίας.

Το κόστος συμμετοχής είναι €25 για κάθε αυτοκίνητο.

Δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει στη γραμματεία του GS School of Careers (22464400) και με email στο [email protected].

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.