Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Συννεφιασμένο και βροχερό θα είναι το σκηνικό του καιρού που θα μας συντροφεύσει τόσο αύριο όσο και την Κυριακή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μεμωνομένες βροχές αναμένονται από απόψε το βράδυ. 

Πιο αναλυτικά, ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε περιοχές νότια του Τροόδους μετά το μεσημέρι. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και νότια παράλια μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.