Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σε

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού τη 42χρονη μητέρα η οποία κατηγορείτο μαζί με τον 57χρονο συμβίο της για σεξουαλική κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της μεταξύ των οποίων και παιδί με διανοητική αναπηρία. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», η κατηγορουμένη, αρχικά δεν παραδέχονταν καμία κατηγορία, ωστόσο λίγο πριν καταθέσουν τα ανήλικα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο 57χρονος άλλαξε τους ισχυρισμούς του και παραδέχθηκε, οδηγώντας και τη 42χρονη στην ίδια κατεύθυνση. 

Η 42χρονη, μετά από δική της παραδοχή, καταδικάστηκε σε αριθμό κατηγοριών που αφορούν ποινικά αδικήματα με βάση τον Περί Πρόληψης και Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιού και της Παιδική Πορνογραφίας Νόμο του 2014. Επίσης, καταδικάστηκε σε αδίκημα που αφορούν άσκηση ψυχολογικής βίας, επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη και κοινή επίθεση. 

Το Κακουργιοδικείο, επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης με τη μεγαλύτερη αυτή των 8 χρόνων στο αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού κάτω των 13 ετών. Για την ίδια υπόθεση, είχε καταδικαστεί πρόσφατα από το Κακουργιοδικείο και ο 57χρονος σύντροφος της 42χρονης. 

Η μεγαλύτερη ποινή που του επιβλήθηκε, ήταν αυτή των πεντέμισι χρόνων. Τα όσα είχαν καταγγείλει στις καταθέσεις τους τα τρία ανήλικα παιδιά είχαν συγκλονίσει το Παγκύπριο.