Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε καταγγελία στην Αστυνομία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, προχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, αναφορικά με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που εμπλέκει συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα τον αδελφό της σε υπόθεση ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφέρεται σε σύλληψη προσώπου που είναι συγγενής πρώτου βαθμού, υψηλόβαθμου αξιωματούχου, κάνοντας λόγο μάλιστα για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης και γράφοντας από κάτω το όνομα της Προέδρου της Βουλής.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Δημητρίου ενημέρωσε ότι προχώρησε και επίσημα σε καταγγελία τονίζοντας ότι «σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει. Το ψέμα και η ανηθικότητα δεν επιτρέπεται να επικρατήσουν και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί». 

Σημειώνει ότι «στη λάσπη επί προσωπικού δεν έδωσα σημασία. Οι στόχοι ήταν και είναι προφανείς».  

Δείτε την ανάρτηση της: 

Λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας η Αστυνομία

Στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες, η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1 πριν από περίπου 10 μέρες η Αστυνομία αποφάσισε την λήψη επιπρόσθετων μέτρων στη βάση πληροφοριών που υπήρχαν και αύξησε τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την Πρόεδρο της Βουλής. Τα τελευταία 24ωρα τα μέτρα αυτά επεκτείνονται και σε άλλα μέλη της οικογένειας της.

Η αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας όπως αναφέρεται πιο πάνω αφορά τη λήψη μέτρων ασφάλειας και δεν έχουν καμία σχέση με την ανάρτηση συγκεκριμένης σελίδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδής και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Πρόεδρος της Βουλής έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία διερευνά το αδίκημα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων.